Diensten

De diensten van Stucadoor Haarlem worden geleverd aan zowel particulieren als ondernemers, wonend of werkzaam in de regio Haarlem/ Kennemerland. Al onze diensten worden geleverd op basis van de algemene voorwaarden die conform de NOA-richtlijnen zijn opgesteld. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste werkzaamheden die wij de laatste 15 jaar voor diverse opdrachtgevers hebben mogen realiseren.

  • Reparatie of renovatie van pleisterwerk
  • Het aanbrengen van hoogwaardig schuurwerk
  • Diverse soorten pleisterwerk of spuit/spackwerk
  • Sausklaar of behangklaar maken ondergronden
  • Restauratie, lijstwerk en stucversieringen
  • Buitenwerk – cementgebonden pleisterwerk
  • Cementgebonden pleisterwerk binnen en beton ciré

Sausklaar of behangklaar maken ondergronden

U kunt ons als Haarlems stucadoorsbedrijf inschakelen voor het saus- of behangklaar maken van wanden of plafonds in woningen, winkels en kantoorpanden, zowel voor nieuw geplaatste of bestaande wanden en plafonds. Bij nieuwbouw moet goed worden gekeken naar de bestaande ondergrond en het vochtabsorberend vermogen van deze oppervlakten. Meestal kan d.m.v. een dunnen filmlaag van 3 mm glad stucwerk al een sausklare wand worden verkregen. Bij nieuwbouw wordt door ons goed gekeken naar hoekversterkingen zodat ook bij de toepassing van nieuwe stuclagen er geen scheuren zullen optreden in de toekomst. Eventueel wordt bij naden het stucwerk door onze stucadoors ingesneden of zetten we extra stucstop-profieltjes bij om hoeken netjes en stevig af te werken. Ook is het van belang de juiste voorstrijkmiddelen te gebruiken om de vochtabsorptie van de wand te kunnen reguleren. U begrijpt het, een professioneel stucadoorsbedrijf houdt al deze details goed in de gaten.

Het aanbrengen van diverse soorten pleisterwerk of spuit/spackwerk

Pleisterwerk bestaat er in alle soorten en oppervlaktestructuren. Bij Stucadoor Haarlem kunt u diverse soorten marmerpleisters en barokpleisters laten aanbrengen maar ook reguliere gladde pleisters in verschillende kleuren. Tevens kunnen wij voor u granol, spachtelputz, leemwerk en spuitwerk verzorgen. Voor grotere oppervlakten kan gekozen worden voor machinaal spuitwerk zodat wanden of plafonds snel worden voorzien van een goede afwerking. Spuitwerk is de goedkoopste vorm van plafond- of wandafwerking als u kijkt naar de prijs/m2, het kan evenwel ook in verschillende kleuren worden aangebracht.